Intrebari frecvente


Cine se poate inscrie in APAIR?

In APAIR se poate inscrie orice agent imobiliar care lucreaza in calitate de administrator, salariat sau colaborator al unei agentii imobiliare precum si agentii imobiliari care lucreaza independent, ca PFA sau Intreprindere Individuala.

Membrii APAIR au asigurari profesionale obligatorii?

Da, asigurarile de raspundere profesionala sunt obligatorii pentru toti membrii APAIR, asigurandu-le acestora un avantaj competitiv fata de ceilalti agenti imobiliari din piata.

Ce avantaje am daca ma inscriu in APAIR?

APAIR le asigura membrilor sai un alt statut social si ii ajuta sa devina mai profitabili. APAIR le ofera membrilor sai servicii unice pe piata imobiliara romaneasca, incluzand asigurari de raspundere profesionala, MLS si Baza de date comuna si un sistem de educatie profesionala specializata.

Cine are drept de vot in APAIR?

Toti agentii imobiliari membri avand cotizatia pe anul curent achitata.

Care este cotizatia in APAIR?

100 Euro pe an.

Cine se poate inscrie in MLS APAIR?

Orice agent imobiliar membru APAIR.

Ce este MLS APAIR?

MLS APAIR (Serviciul de Listare Multipla al APAIR) este un serviciu acordat membrilor APAIR, bazat pe cooperarea intre agenti prin listarea si vanzarea in comun a proprietatilor cu contracte de reprezentare exclusiva.

Cat costa abonamentul lunar la MLS?

Abonamentul la MLS APAIR este: 24 USD plus TVA/agent/luna sau 250 USD/agent/an, platibil in avans pentru respectiva perioada.

In cat timp invat sa listez o proprietate in MLS?

Adaugarea proprietatilor in sistem se invata la primul curs imediat dupa inscriere, impreuna cu celelalte functionalitati de baza ale aplicatiei FlexMLS: modificare listari, cautare listari, adaugare cumparatori etc.

Ce avantaje am daca sunt membru MLS APAIR?

Principalele avantaje ale participarii la MLS/BDC sunt: cresterea numarului de tranzactii datorita cooperarii si imbunatirea serviciilor catre consumatori datorita asigurarii calitatii informatiilor de piata (prin agregarea si stocarea datelor despre proprietatile active si vandute, de la toti agentii imobiliari membri).

Ce fel de proprietati pot fi listate in MLS APAIR?

In MLS APAIR se pot lista doar proprietati pentru care agentii au incheiat contracte de reprezentare exclusiva, actionand ca mandatari ai vanzatorilor. APAIR pune la dispozitia agentilor membri modele de contracte si toata documentatia necesara.

Cum imi dezvolt brandul personal cu MLS APAIR?

Conturile MLS sunt configurate pentru fiecare agent membru, fiecare personalizandu-si propriul profil iar proprietatile listate sunt atasate in primul rand agentului. Cu cat ai mai multe proprietati listate/vandute si cu cat introduci informatii mai complete privind propriul profil si proprietatile listate, cu atat pozitionarea ta in piata va fi mai buna.

Cum pot sa colaborez cu alti agenti din MLS APAIR?

Colaborarea dintre agentii membri ai serviciilor MLS APAIR locale are loc atat online cat si prin intalniri periodice ale agentilor imobiliari din respectivele zone.

Cum ma ajuta APAIR sa ma perfectionez in meseria de agent imobiliar ?

APAIR ofera cursuri specializate despre listare si vanzari imobiliare iar la nivelul MLS APAIR se ofera cursuri de baza si avansate despre tehnologie si marketing imobiliar.