Evenimente‎ > ‎

Târgul Imobiliar Constanța, 5-7 Mai 2017 - VIVO! Constanța


Avem deosebita plăcere de a vă invita, în perioada 5 – 7 mai 2017, la Târgul Imobiliar Constanța, eveniment expozițional organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța în parteneriat cu Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România - APAIR,  în cel mai mare și modern centru comercial al orașului, VIVO! Constanța.

Târgul Imobiliar Constanța va reuni pentru 3 zile cei mai buni jucători de pe piața de Real Estate: dezvoltatori și vânzători de locuințe, constructori și investitori, brokeri și instituții financiare, arhitecțși designeri de interior.

Expozanții se vor întrece în discount-uri și oferte promoționale, oferind celor interesați consultanță financiară gratuită și soluții flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit.

Multiplele oportunităţi de afaceri oferite de judeţul Constanţa, unul dintre cei mai importanți poli de creștere economică din România, în domeniile de infrastructură, construcţia de locuinţe, reabilitarea termică a clădirilor, clădiri pentru birouri și destinate activității de turism, spaţii industriale, case de vacanțe sau oportunități de investiții sunt doar câteva dintre motivele care au determinat Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța să organizeze această manifestare.

Prin organizarea sa în VIVO! ConstanțaTârgul Imobiliar Constanţa 2017 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00). Campaniile de promovare derulate în mass-media locală, centrală și de specialitate, prin articole în presa scrisă, prin campanii online, outdoor și indoor și pe rețele de socializare vor asigura că acest eveniment va fi prezent în mintea oricărui constănțean care își doreste o locuință nouă, o casă de vacanță sau o oportunitate de investiție.

 

TARIFE DE PARTICIPARE

Tarife participanți membri CCINA Constanța cu cotizația achitată la zi:

Tarif de înscriere /stand                                            500 lei/firma +TVA

Chirie spațiu amenajat (stand)*                               200 lei/mp x ______mp +TVA  = _______lei

Total de achitat                                                                                                                      _______lei

 

Tarife alte categorii de participanți:

Tarif de înscriere /stand                                            650 lei/firma + TVA

Chirie spațiu amenajat (stand)*                               250 lei/mp x ______mp +TVA  =_______lei

Total de achitat                                                                                                                     _______lei

 

Nota:Tarifele sunt valabile pentru intreaga perioada a expozitiei si includ: paza, curatenia generala in spatiile comune.

* Stand standard (minim 6 m2) inclusiv chiria spatiului: pereti pe contur (h 0,60 m x 1m dintre care 1 panou de h 1,8 m x1m ) cu exceptia laturilor libere, inscriptionarea numelui firmei, 1 priza monofazica, 1 masa si 2 scaune, 1 cos gunoi, Internet wireless gratuit.

** Amenajarea standului trebuie sa respecte conditiile de vizibilitate impuse de proprietarii locatiei de desfasurare a Targului, astfel incat sa nu se depaseasca inaltimea de 1,2 m.

 

REDUCERI

FIRST BOOKING se acorda o reducere de 10% din tariful de înscriere şi cel de închiriere/mp, în condiţiile în care înscrierea şi plata se efectuează până la data de 28.02.2017.

EARLY BOOKING se acorda o reducere de 5% din tariful de închiriere/mp, în condiţiile în care înscrierea şi plata se efectuează până la data de 31.03.2017.

Program de amenajare standuri: 04 mai, ora 22:00 – 05 mai, ora  9:30

Program demenajare stand:         07 mai, ora  22:00 – 08 mai, ora 8:30

Program expozanţi:                        05 – 07 mai, între orele 10:00 – 22:00

Program vizitatori:                         05 – 07 mai, între orele 10:00 – 22:00

Deschidere oficială:                        05 mai ora 12:00

Dacă doriți să participați, vă rugăm să completați Formularul de Adeziune din documentul atașat și să-l remiteți persoanelor de contact menționate în cuprinsul acestuia. 

ĉ
APAIR Romania,
20 feb. 2017, 07:05
Comments