Evenimente‎ > ‎

BIG BUILD 2016

APAIR SPRIJINĂ 40 DE VISURI SĂ DEVINĂ REALITATE.
ȘI TU POȚI AJUTA!

DESPRE CE ESTE VORBA?

Big Built 2016. Inseamna cel mai mare proiect de voluntariat din Europa desfasurat in vederea construirii a 40 de case pentru tot atâtea familii cu venituri mici. Anul acesta, la Bacau, in perioada 3-7 octombrie 2016, cei peste 600 de voluntari ce sunt asteptati sa vina pe site-ul proiectului, vor implinii visul de o viața  a 40 de familii nevoiașe, acela de a avea o casa decenta. Proiectul este derulat de Habitat for Humanity România, una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. 

1.500.000 $ 
Atâta este costul proiectului care va face posibila mutarea in casa noua a familiilor selectate. Au mai ramas de strans in jur de 100.000 $, iar scopul APAIR, alaturi de Habitat for Humanity România este ca pana la data inceperii proiectului sa fie strânși. Toți!
De aceea, in perioada ramasa pâna atunci, vom chema sa vina alaturi de noi si sa contribuie la realizarea acestui minunat proiect pe toți cei care, intr-un fel sau altul, ne sunt aproape: colegi de profesie, prieteni, clienti sau parteneri.

EI ȘI POVESTEA LOR

Familia NEGURICI                     Familia NEGURITA


Familia VASILE                         Familia POPA

VENIȚI ALĂTURI DE NOI! CONTRIBUIȚI!
Puteti sprijini demersul voluntarilor care vor merge la Bacau pentru a lucra la ridicarea celor 40 de case in 5 zile, donand orice suma de bani in contul bancar al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din România, APAIR, special creat pentru donatiile referitoare la proiectul „BIG BUILT 2016”.
CONT BANCAR PENTRU BIG BUILT 2016
Asociatia Profesionale a Agentilor Imobiliari din România
Cod de inregistrare fiscala: RO 26412617
Cont bancar: RO50BTRLONCRT00T0717902, 
Banca Transilvania (stipulati BIG BUILT 2016)

Haideți să implinim împreună visul lor!

Responsabil APAIR pentru proiect si relatia cu Habitat for Humanity România:
Dorina Necula: dorina.necula@apair.ro // 0721 270 266
DETALII SUPLIMENTARE (prezentare detaliată, materiale video, informații):Proiect derulat de Habitat for Humanity România cu sprijinul APAIR

Ċ
APAIR Romania,
8 sept. 2016, 09:25
Comments