Despre noi‎ > ‎

Relatia cu consumatorii

Cumpararea, vanzarea sau inchirierea unei proprietati imobiliare este probabil tranzactia financiara cea mai importanta si plina de satisfactii pe care orice persoana o realizeaza in viata. Este deci util ca fiecare consumator sa aloce cateva momente pentru a alege tipul de relatie profesionala pe care o poate avea cu Imobiliarul.

Cu cat consumatorul este mai informat, cu atat mai multumit va fi de rezultatele obtinute din colaborarea cu Imobiliarul. De aceea Imobiliarii au obligatia activa de a se asigura ca toti consumatorii, vanzatori sau cumparatori, sunt pe deplin informati privind relatia cu un Imobiliar si cu firma la care el este afiliat, precum si cu privire la modul de colectare, folosire si dezvaluire a informatiilor personale de catre Imobiliari.

Imobiliarii le vor prezenta Vanzatorilor si Cumparatorilor o brosura numita Relatia de Lucru a Imobiliarilor cu Publicul inainte de a le presta orice servicii Vanzatorilor sau Cumparatorilor sau de a intra in orice relatie contractuala cu acestia.

SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Ċ
Vizualizați Descărcați
  125k v. 3 6 aug. 2010, 01:47 APAIR Romania