Despre noi

Despre Noi

APAIR este prima asociatie profesionala a agentilor imobiliari din Romania.

Membrii APAIR se mai numesc si REALTORI. “REALTOR” inseamna o persoana fizica ce profeseaza ca agent imobiliar si care in aceasta calitate este membru al APAIR si NAR si s-a angajat sa se supuna Codului Etic al APAIR, Relatiei de Lucru a REALTORILOR cu Publicul si tuturor celorlalte documente ale Asociatiei.

APAIR le ofera membrilor sai servicii unice in industria imobiliara din Romania, cele mai importante fiind:
  • Asigurare de Raspundere Profesionala: ofera siguranta consumatorilor atunci cand lucreaza cu un Imobiliar
  • Serviciul de Listare Multipla (MLS): asigura comunicarea si cooperarea intre Imobiliari, conducand la cresterea vitezei de tranzactionare si la o calitate si credibilitate ridicata a informatiilor imobiliare oferite consumatorilor.
  • Formulare imobiliare standardizate: Realtorii membri ai MLS au acces gratuit la peste 50 de formulare de listare si vanzare, inclusiv fise de proprietati, contracte de reprezentare exclusiva, precontracte de vanzare-cumparare, acte aditionale, toate in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand aceste formulare standardizate, Imobiliarii le asigura vanzatorilor si cumparatorilor o tranzactie imobiliara sigura, de la faza de promovare pana la incheierea tranzactiei.
  • Cursuri de formare profesionala si de instruire continua (Cod Etic, Reprezentare exclusiva, Marketing Imobiliar, Tehnologii Imobiliare): formeaza si ridica nivelul profesional al Imobiliarilor, oferindu-le un avantaj competitiv si un nou statut profesional.