Curs Agent/Broker Imobiliar

In luna iunie 2012, reprezentantii Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari si Training and Teaching Center au semnat un parteneriat pentru a oferi celor interesati Cursul de Agent/Broker Imobiliar. Training and Teaching Center este furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de Consiliul National de Formare al Adultilor (CNFPA), Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

“Membrii echipei Training and Teaching Center au fost recomandati cu caldura de cei ce au beneficiat deja de cursurile variate oferite de acestia si ne-au castigat increderea prin profesionalismul lor si o atitudine tip ‘da, se poate’. Contributia la educarea pietei imobiliare a fost unul din obiectivele APAIR, inca de la formarea asociatiei. In doar doi ani de activitate APAIR a oferit membrilor sai cursuri presitigioase la nivel mondial, cum ar fi CRS (Certified Residential Specialist), cursuri periodice de Cod Etic si seminarii specializate de reprezentare exclusiva. APAIR promoveaza reprezentarea exclusiva ca mod de lucru si vine in intampinarea persoanelor atrase de domeniul imobiliar cu un curs esential pentru cariera unui agent imobiliar profesionist, recunoscut de autoritatile romane” declara Ileana Preda, Presedinte APAIR.

Pentru detalii si inscrieri la primul Curs de Agent/Broker Imobiliar oferit de APAIR  si Training and Teaching Center, vizitati:


Comments