Conducerea APAIR‎ > ‎

Comisiile APAIR


COMISIA DE RECLAMATII

Rolul Comisiei de Reclamatii din cadrul APAIR este acela de a primi plangerile cu privire la incalcarile Codului Etic sau pe cele in legatura cu disputele pecuniare in care ar putea fi implicat un REALTOR®. Aceasta analizeaza dacă faptele prezentate de reclamant au temei si daca este necesara audierea. Astfel ca, in functie de fiecare situatie in parte, Comisia de Reclamatii va decide daca respinge plangerea sau daca o admite. In cazul admiterii, plangerea va fi inaintata spre solutionare Comisiei de Etica si Standarde Profesionale.

Membrii Comisiei de Reclamatii sunt numiti de Presedintele APAIR si confirmati de Consiliul Director al APAIR pentru o perioada de 3 ani. In fiecare an comisia isi alege un Presedinte si un Vice Presedinte.

Membrii Comisiei de Reclamatii a APAIR

 


 
  Bogdan GUTU, Realtor®
  IMOREPER

„ Vreau sa ajut la imbunatatirea imaginii agentilor imobiliari si sa arat oamenilor ca noi, Realtorii®, suntem altfel. Infiintarea Comisiilor de Specialitate si implementarea Codului Etic sunt lucrurile cu care trebuie sa incepem."


Alice NECULA, Realtor®
REAL ESTATE SOCIETY

"Valorile morale ce constituie baza Codului Etic al Realtorilor sunt stalpii de rezistenta ai fundamentului APAIR. Forta noastra consta in credinta comuna in respectarea principiilor si valorilor etice ale profesiei noastre. Acesta este sensul in care inteleg raspunderea comisiei de disciplina."
 Ileana PREDA, Realtor®
TOPAGENT

,,Un inalt nivel de calitate poate fi atins doar prin disciplina si reguli. Aici intervine rolul APAIR unde ca membru in comisiile de disciplina, am ales fiu un factor de responsabilizare in vederea respectarii regulilor jocului."  


 

Igor POSTOVANU, Realtor®
SIMS PARKMAN

,,
Georgian Marcu, Realtor®
GREEN ANGELS 
Dan A. NEGULESCU, Realtor®
REALPRO

 ,,Am infiintat Asociatia pentru a impune un Standard inalt de Etica si    Profesionalism. Imi doresc sa veghez la indeplinirea acestei Misiuni".

Comments