Candidati Consiliul Director pentru mandatul 2020-2021

Candidaturi valide pentru ocuparea posturilor din Consiliul Director 2020-2021


Ieri seara s-a incheiat perioada in care se puteau depune candidaturile pentru pozitiile de Presedinte Ales, Prim-Vicepresedinte si cele 2 pozitii de Vicepresedinti in noul Consiliu Director ce urmeaza a fi votat pe data de 25 martie in cadrul Adunarii Generale APAIR.

Dragi membri, va asteptam cu o prezenta cat mai numeroasa in cadrul Adunarii Generale pentru a va manifesta dreptul de vot in vederea alegrii noii conduceri APAIR.

Va prezentam mai jos lista candidatilor si scrisorile lor de intentie.

Alice Necula (candidat pentru functia de Presedinte Ales)

Alice Necula, Realtor® din 2015 și membru în Consiliul Director APAIR 3 ani la rând în perioada 2016 -2019 a contribuit ca voluntar în dezvoltarea Asociației. 👏👏👏

Mai jos scrisoarea de intenție a colegei noastre:

„In calitate de membru activ al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din Romania (APAIR), va adresez respectuoasa rugaminte de a consemna depunerea candidaturii mele pentru funcția de Presedinte Ales in Consiliul Director.
Din 2015, cand m-am alaturat acestei institutii, am inteles ca valorile care stau la baza acesteia sunt fundamentul necesare pentru consolidarea statutului agentului imobiliar in Romania.
Atat din postura de voluntar, dar si ca membru in Consiliul Director in mandate succesive, am fost martorul evolutiei sanatoase a acestei institutii si, in cooperare cu colegii din Consiliul Director am contribuit la promovarea valorilor care ne reunesc in cadrul Asociatiei, la crearea unui climat care a generat coeziune in randul membrilor și am intreprins actiuni pentru indeplinirea obiectivului de a promova APAIR ca Vocea Agentului Imobiliar din România.
Ca o consecinta fireasca, dupa etapa consolidarii programului de educatie pe care APAIR il propune pentru agentul imobiliar din Romania si cea a promovarii sustinute a modelului de reprezentare si cooperare intre agenti, duse la indeplinire cu success de Presedintii din mandatele recente, consider ca a venit timpul ca aceste valori sa fie intens comunicate si promovate, atat in randul agentilor imobiliari, cat si in randul publicului consumator de servicii imobiliare, pentru consolidarea pozitiei agentului imobiliar in tranzactie ca profesionist respectat.
Cred in modelul NAR care ne-a animat si inspirat inca de la inceput, cred in Codul Etic si in cooperare, si cred ca aceasta este calea pe care sa continuam sa construim in mod institutionalizat in beneficiul tuturor participantilor la piata imobiliara. Cunosc activitatea, proiectele si nazuintele Asociatiei in mod nemijlocit, ca membru in Consiliul Director in doua mandate ca Vicepresedinte, in intervalul 2016-2018, si ca Prim Vicepresedinte in mandatul 2018-2019. Am incredere ca pot contribui direct in cadrul institutiei noastre pentru consolidarea statutului agentului imobiliar din Romania din postura de Presedinte Ales al APAIR. Îmi doresc să pun la dispozitia Asociației toate resursele de care dispun, sa cooptez si sa mobilizez toti factorii necesari pentru împlinirea acestei viziuni.

Va mulțumesc pentru incredere.

Cu stima,
Alice Necula”

Odoo • Text and Image

Claudiu Hategan (candidat pentru functia de Prim-Vicepresedinte)


Claudiu Hategan, Realtor® din 2018, a contribuit ca voluntar în dezvoltarea Asociației, în calitate de membru în Consiliul Director APAIR doi ani la rând, în mandatele 2018 - 2019 și 2019 - 2020. 👏👏👏

Mai jos scrisoarea de intenție a colegului nostru:

„Supun atentiei dumneavoastra candidatura mea pentru functia de Prim-Vicepresedinte al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania pentru mandatul 2020-2021.

Sunt membru al Asociatiei incepand din anul 2018, an in care am decis sa ma alatur voua deoarece am constatat ca impartasim aceleasi valori si principii de etica si business.

Candidez pentru aceasta functie deoarece doresc sa ma implic in continuare atat din punct de vedere decizional cat si sa impartasesc experienta mea cu si in favoarea intregii asociatii. Totodata, imi doresc sa continui proiectele in care sunt implicat in mod direct si care sunt in desfasurare acum dar si sa sustin proiectele viitorului Consiliu Director. Simt ca aportul meu in organizarea si administrarea asociatiei este unul necesar si in viitorul mandat si acesta este motivul pentru care m-as simti onorat sa ma votati.

Cred si vibrez la unison cu valorile promovate de APAIR si sunt un sustinator al educatiei continue in profesie, indiferent de natura profesiei si doresc sa particip activ si sa contribui la aceste demersuri deja initiate de colegii mei aflati in functie in acest moment impreuna cu mine.

Va multumesc!

Cu stima,
Claudiu Hategan”

Odoo • Text and Image

Toma Filipovici (candidat pentru functia de Vicepresedinte)


Toma Filipovici, Realtor® din 2018, a contribuit ca voluntar în dezvoltarea Asociației, în calitate de Vicepreședinte în Consiliul Director APAIR în mandatul 2019 - 2020. 👏👏👏

Mai jos scrisoarea de intenție a colegului nostru:
„Am luat decizia să candidez la un nou mandat pe postul de Vicepresedinte al APAIR. In urma experientei acumulate in mandatul anterior si a rezultatelor bune obtinute impreuna cu Consiliul Director imi doresc sa continui eforturile pentru trasarea unui traseu luminos pentru breasla noastra.

Îmi doresc să contribuim împreună la cresterea notorietatii Realtorilor® romani si la institutionalizarea colaborarii intre profesionistii din industria imobiliara.

Concret, doresc sa ma implic in Comisia MLS ce urmeaza a fi constituita si in Comisia de Etica a Asociatiei noastre. Desigur ma voi supune dorintei consiliului cu privire la sarcinile alocate.

In speranta realizarii unor lucrari pentru binele comun al breslei noastre,

Cu deosebita consideratie,

Toma Filipovici, Realtor ®„

Odoo • Text and Image

Sorin Raducu (candidat pentru functia de Vicepresedinte)


Sorin Răducu este Realtor® din anul 2015. 👏👏👏

Mai jos scrisoarea de intenție a colegului nostru:

„Scrisoare de intentie:
Vă rog să consemnați intenția mea de a candida pentru funcția de Vicepreședinte al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliar din România pentru mandatul 2020-2021.
Depun această candidatură deoarece cred cu tărie în principiile Asociației, mă regasesc întru totul în valorile pentru care militează Asociația și doresc să mă implic activ în a aduce cât mai multă plus valoare atât membrilor cât și pieței imobiliare.
Sunt membru în Asociație din anul 2015, de când am realizat că principiile care au stat la baza formării acesteia, sunt cele mai potrivite și pentru mine în activitatea profesională pe care o desfășor.
Dupa 22 de ani în această profesie, consider că a venit momentul să contribui și eu prin muncă în cadrul Asociației la realizarea unei lumi imobiliare mai bune.

Sorin Răducu”


Odoo • Text and Image