Acreditare SRS®

Cursul SRS® „Seller Representative Specialist - SRS®“ este cel mai nou curs intrat in familia REALTORI®-LOR si trateaza complex problematica reprezentarii celor care doresc sa-si vanda proprietatile. Acest curs redefineste „normalul“activitatilor necesare scopului, reinventand practic modul in care agentul imobiliar abordeaza serviciile de reprezentare a vanzatorilor.

Cursul SRS® asigura o baza atotcuprinzatoare pentru dezvoltarea abilitatilor necesare acestei specialitati, oferind agentului imobiliar pregatirea si resursele adecvate pentru ca acesta sa inteleaga si sa reprezinte cu succes nevoile vanzatorului de azi.

Cursul SRS imbunatateste intregul proces de pregatire si vanzare a unei proprietati si ii ajuta pe agentii imobiliari sa furnizeze vanzatorilor suportul si serviciile adecvate. Astfel, el abordeaza pe larg modul de comunicare cu diferitele tipuri de generatii de clientii (baby boomer-i, generatia X, Y, persoanele de varsta a treia), ii ajuta sa inteleaga si sa aplice Codul de Etica si Standarde Profesionale si ii invata sa aplice metode, tehnici si instrumente noi.

Cursul a fost organizat de APAIR si NAR in zilele de 14 si 15 decembrie 2015 la Bucuresti si a fost sustinut de trainer-ul acreditat de NAR si REBAC, Zola Szerencses, coordonator regional al National Association of Realtors®.

Cum sa obtii acreditarea si titlul SRS®

Pentru a obtine aceasta titulatura, toate cerințele de mai jos trebuie îndeplinite în termen de doi (2) ani de la absolvirea cursului SRS®, în caz contrar, solicitantul va trebui să reia cursul. Doar persoanele care îndeplinesc toate cerințele și care au absolvit cursul au dreptul sa se numeasca “Acreditat SRS” și sa foloseasca marca, emblema și/sau logo-ul SRS®.

Ca sa ajungi sa obtii titulatura SRS® trebuie:
  1. Să fii membru al National Association of REALTORS® si al Real Estate Business Institute. 
  2. Să promovezi cursul pentru obtinerea acreditarii SRS®.
  3. Să promovezi sau sa fi absovit cu succes un alt curs acreditat NAR, anterior sau ulterior promovarii cursului (maxim doi ani). Listă actualizată a cursurilor optionale acreditate o gasiti pe www.SRSCouncil.com, sectiunea "The SRS Designation". Exemplu: absolvirea ABR-ului.
  4. Să trimiți o cerere pentru obținerea acreditarii incluzind informatiile si documentele solicitate in formularul atasat in partea de jos a acestei pagini.
  5. Sa complezi si sa returnezi formularul împreună cu documentia aferenta a 5 (cinci) tranzacții finalizate în care ai reprezentat exclusiv vânzătorul (NU dublă reprezentare, NU sub-agent sau agent al cumparatorului). Orice tranzacții încheiate in interval de doi ani înainte sau după absolvirea Cursului de acreditare SRS® sunt eligibile pentru acreditare.Vizitați www.SRSCouncil.com pentru detalii și cerințe complete (sectiunea "Acreditare SRS") 
  6. Să ai continuitate in calitatea de membru REBI si NAR. Fac exceptie persoanele acreditate SRS la nivel international care, in acest caz, nu trebuie sa fie membre ale NAR.
Mai multe detalii gasiti in formularul atasat mai jos in aceasta pagina. Pentru intrebări sau alte informatii, scrieti-ne pe adresa contact@apair.ro 

NOTA IMPORTANTA
Puteti sa incepeti sa folositi logo-ul pentru titulatura SRS® doar dupa ce ați primit notificarea din partea REBI ca cererea Dvs a fost aprobata.Ċ
Costin Spînu,
16 mar. 2016, 06:54